Mobirise Website Builder

Camping Lac Murighiol

,,Aducem paradisul deltaic mai aproape de voi !''

Mobirise Website Builder

Orice călătorie începe cu un pas!

           Situat la 36 de km de orașul Tulcea, în satul Murighiol, Camping – Lac este spațiul unde te poți conecta perfect cu natura deltaică, cu tradițiile și istoria zonei.
           
           Deoarece campingul este așezat pe malul canalului ce duce în lacul Murighiol, ajungând în acest loc, poți fi părtaș la o serie de experiențe fascinante. Ai oportunitatea să-ți bei cafeaua în cântecul păsărilor și al broaștelor, să le admiri zburând ori plutind pe apă, să surprinzi înotând șerpii de apă, bizamii ori broaștele țestoase și, mai ales, îți poți savura paharul de vin ori ceaiul ascultând seara târziu urletul șacalilor.

           Locul de campare este amenajat în așa manieră, încât retrăiești atmosfera vechiului sat de ucrainieni, iar conversațiile cu gazdele sunt lecții interesante de istorie, folclor și birdswatching.                                              

Testimoniale

Mărturiile oaspeților noștri.
Experiența noastră a fost excelenta. Este liniște, curat și gazda amabila. Locația este superbă, perfect pentru vacante cu familia, in cuplu, singur sau pentru pescuit. Nu este locul potrivit pentru adepții grătarelor, muzicii date la maxim sau pentru gălăgioși.

Elena Corina

Camping cu multă umbră, gazon îngrijit, utilități (apă, curent, băi și wc-uri curate). Posibilitate de excursii cu barca pe canalele
Deltei Dunării.
Gazde primitoare și amabile. Ideal pentru un sejur de 2-3 zile. Prețuri accesibile!

Valerian Pătroiu

Campingul este minunat, umbra, bai curate, proprietari saritori, liniste, curatenie, tot ce iti poti dori. Proprietarul are barca si ne-a dus in Delta in locuri minunate, ne-a facut rezervări la masa și la final doamna ne-a dat smochine din gradina, recomand din inima acest loc. 

Sabina Timpau

© Copyright 2024 Camping Lac Murighiol. Toate drepturile rezervate.

Drag and Drop Website Builder